“Ik ben Valérie Lamberti. De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts gewerkt in verschillende Brabantse praktijken, waaronder de praktijk van dokter Hoeve.

Via mijn invalwerk heb ik deze praktijk en het team van dokter Hoeve leren kennen als erg vriendelijk, gemoedelijk en pro-actief. Ik kijk er daarom naar uit om vanaf januari 2023 twee vaste dagen in de week te komen werken (op woensdag en donderdag)!

Zelf woon ik momenteel met mijn man en ons dochtertje (2022) in een dorp in de buurt van Den Bosch.

Ik kom oorspronkelijk uit de omgeving van Groningen en heb geneeskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Omdat ik naast Nederlands- ook Franstalig ben opgevoed, besloot ik om tijdens mijn studie een tweetal stages te lopen in Franstalige landen. Zo heb ik in Kameroen coschappen gelopen, en heb ik in Frankrijk wetenschappelijk onderzoek verricht op het gebied van neurologie.

Na mijn studie, heb ik eerst een tijd als arts gewerkt in verschillende ziekenhuizen. Al gauw kwam ik er echter achter dat ik het opbouwen van een band met mijn patiënten daar miste, evenals de veelzijdigheid van het huisartsenvak. Daarom besloot ik om huisarts te worden, een beslissing waarvan ik nog geen seconde spijt heb gehad!

Ik omschrijf mezelf als een enthousiaste en betrokken huisarts die houdt van doortastendheid en duidelijkheid. Het allerliefst denk ik met een patiënt mee over de persoonlijke behoeftes en de verschillende mogelijkheden. Extra aandachtsgebieden van mij zijn neurologie, psychische klachten en palliatieve zorg.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in de praktijk!”

Aanwezig op: maandag en donderdag.