“Aan velen hoef ik me waarschijnlijk niet voor te stellen. Ik ben geboren en getogen in Sprang-Capelle, getrouwd met Jack v.d. Linden en we hebben 2 zoons en een hond. Ik ben sinds begin 2006 werkzaam in de praktijk als doktersassistente, eerst bij Dr. Rooijakkers en nu bij Dr. Hoeve.

Daarvoor heb ik bijna 25 jaar gewerkt als ziekenverzorgster in verpleeghuis de Riethorst (voorheen St. Agnes) in Geertruidenberg.  Toen er reorganisatie van de afdeling stond te gebeuren was het voor mij tijd om aan iets anders te beginnen.

Nadat ik aangenomen was, ben ik de opleiding tot doktersassistente gaan volgen. Ik doe het werk nog met heel veel plezier.

Mijn werkzaamheden bestaan in de ochtend vooral uit afspraken plannen en advies geven aan patiënten. Daarna is er ruim 2 uur tijd voor mijn eigen spreekuur voor bloeddruk meten, wratten aanstippen, baarmoederhals onderzoek verrichten, preventie vaatziekten, maken van kweken, urineonderzoek en eenvoudige bloedtestjes. Ook ondersteunen we Dr. Hoeve tijdens ingreepjes als dit nodig is.

Het blijft uitdagend werk omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn waarvoor je regelmatig na- en bijscholingen volgt.

Ik hoop nog lang voor mijn “nieuwe baas” met heel veel plezier te mogen werken!!”

Aanwezig op: maandag, woensdag en donderdag en vrijdagochtend.

Coby van der Linden