Contactgegevens Huisartspraktijk Hoeve op een rij

Gezondheidscentrum Vrijhoeve
Raadhuisplein 4
5161 CG Sprang-Capelle (het oude Rabobankgebouw)

Telefoon: 0416-272450

  • Toets 1 voor ernstige spoed
  • Toets 3 voor de receptenlijn
  • Toets 4 voor de assistente

Bellen voor een afspraak of vragen kan op werkdagen tussen 8:00 en 10:00, tussen 10:30 en 12:30 en van 15:00 tot 17:00 op 0416-272450.

Waarneming bij gesloten praktijk: 0416-272450, u wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende arts, mogelijk uit het Koetshuis.

Online inschrijven bij Huisartspraktijk Hoeve, doet u via deze pagina.

Online afspraken maken en herhaalmedicatie bestellen via MijnGezondheid.net.

Klachtenprocedure

Voorop staat dat wij uiteraard hopen dat u zich gehoord en geholpen voelt door uw huisarts en dat u tevreden over hem of haar bent.
Te allen tijde dient een patiënt de mogelijkheid te hebben om onvrede of een klacht neer te leggen bij de huisarts of de zorgaanbieder waarbij de huisarts werkzaam is. De Wet bepaalt dat de zorgaanbieder daarvoor moet beschikken over een interne Klachtenregeling. Door een heldere klachtenprocedure is het voor de patiënt duidelijk op welke wijze onvrede of een klacht kunnen worden geuit en hoe daarmee wordt omgegaan.

Per 1 januari 2017 is een nieuwe klachtenprocedure ingegaan. U vindt de tekst van deze procedure hier.

Als u een opmerking of klacht heeft, dan bespreken wij dit graag met u in een persoonlijk gesprek. Aarzel dus niet om dit aan te geven bij de assistente.

Als u geen behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek of het lastig vindt dit aan te geven bij de assistente dan kunt u hier ons klachtenformulier invullen en verzenden. Wij zullen na ontvangst van het formulier zo snel mogelijk telefonisch of schriftelijk reageren.


Indien u een klacht wenst in te dienen via het SKGE, dan kunt u dat hier doen.