Reminder mbt digitale mogelijkheden in de praktijk!

Wij bieden u mogelijkheden om digitaal een aantal zaken zelf te doen.

Om te beginnen kunt u eerst zelf kijken of u het zelf kunt oplossen, eventueel met hulp van de zeer betrouwbare site Thuisarts.nl. Deze site is niet alleen plezierig om de eigen klachten te kunnen beoordelen, maar ook terug te kijken na een eventueel consult, wat de dokter nu ook al weer gezegd had.

Vervolgens maken wij gebruik van MijnGezondheid.net, ook wel MGN genoemd. Hier kunt u zich op aansluiten, zie de uitleg hiernaast. Op deze manier kunt u uw bloeduitslagen zien, een afspraak plannen in de agenda van de huisarts, herhaalrecepten aanvragen, emailconsulten aanvragen en zelfs een (beperkt) deel van uw dossier inzien.

Wilt u een vraag via email stellen? Dit kan. Houdt u er aub rekening mee, dat het tot 2 werkdagen kan duren, alvorens u antwoord krijgt? Ook kan het zijn dat wij alsnog bellen of willen zien, omdat de klacht zich niet heel goed leent voor een enkelvoudig mailtje. Het emailconsult is niet bedoeld om afspraken te maken!

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen.
Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis:

  • uw herhaalmedicatie bestellen;
  • een afspraak maken met uw huisarts;
  • een e-consult aanvragen;
  • een deel van uw dossier inzien;
  • betrouwbare informatie vinden over uw aandoening en de medicijnen die u gebruikt;
  • een reisdocument samenstellen.

Klik op onderstaande afbeelding om in te loggen.


Maakt u voor het eerst gebruik van MijnGezondheid.net?
Dan moet u zich eerst registreren met behulp van uw DigiD.

DigiD logo


Hoe werkt het? Bekijk onderstaande video voor een uitleg.