Download hier onze brochure met praktijkinformatie

Op de praktijk hebben wij een folder liggen met korte en bondige uitleg wie we zijn en hoe en wanneer wij werken. Deze brochure kunt u hieronder ook downloaden.

Afspraken maken bij Huisartspraktijk Hoeve

U bent bij ons van harte welkom voor uw medische vragen. U kunt op twee manieren afspraken maken.

De eerste en vertrouwde manier is om naar de praktijk bellen (0416-272450). U krijgt dan de assistente aan de lijn. Zij zal u vragen naar uw klachten. Dit doet ze om in te kunnen schatten of u bij de dokter, praktijkverpleegkundige of de assistente op het spreekuur moet komen. Ook kan de assistente u zelfzorgadviezen geven. De assistente is hiervoor getraind. Als zelfzorgadviezen niet toereikend zijn, maakt de assistente een afspraak met u. Uiteraard gaat alles in overleg met uw huisarts.

Daarnaast kunt u online afspraken maken.

U kunt een afspraak maken is door u aan te melden via www.mijngezondheid.net. U krijgt dan de vrije spreekuurtijden te zien in een beveiligd portaal. U kunt daar alleen op inloggen als u zichzelf aangemeld heeft en een DigiD en een mobiele telefoon heeft. U kunt dan zelf een afspraak maken met de huisarts en hebt hiervoor de assistente niet nodig.

Op ons spreekuur is er ruimte om 15 minuten te spreken over een probleem. Wilt u twee problemen bespreken of, heeft u om een andere reden meer tijd nodig, neemt u dan contact op met de assistente.

Spoed / Visite

Spoed

Bij levensbereigende spoedgevallen dient u 112 te bellen.

Bij twijfel kunt u ons natuurlijk ook bellen op 0416-272450. Bij andere spoed of verwondingen helpen we u graag, maar belt u ons eerst even op 0416-272450 optie 1, zodat wij met u in kunnen schatten welke hulp geboden is.

Visite

Wilt u een afspraak maken, maar maakt uw gezondheid het voor u niet mogelijk om naar het spreekuur te komen, dan komen we uiteraard bij u op visite. Bij voorkeur visites aanvragen vóór 10.00 uur. De dokter komt meestal op visite tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is uiteraard niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Waarneming gesloten praktijk

De praktijk is elke werkdag tussen 8 en 17 bereikbaar. Er zal dus alleen bij hoge uitzondering sprake zijn van waarneming door een andere praktijk. Luistert u in dat geval het bandje met instructies tot welke praktijk u zich dient te wenden.

Geen vakantierooster

Huisartspraktijk Hoeve kent geen vakantiesluitingen.

Inschrijven bij Huisartspraktijk Hoeve

Indien u zich wenst in te schrijven als nieuwe patiënt in de praktijk van dokter L.J.H. Hoeve, kunt u dat via deze website doen, of door contact op te nemen met onze praktijk op 0416-272450.

Diagnovum

Veel onderzoeken waaronder van bloed en urine worden is onze regio door Diagnovum gedaan. Voor een overzicht van prikposten, kosten van onderzoeken, en andere informatie met betrekking tot onderzoeken kijkt u op de website van Diagnovum.