Denkt u erover om te gaan stoppen met roken, maar vraagt u zich af of dat zelf, lukt zonder begeleiding?
Dan help ik u als stopcoach graag om niet meer afhankelijk te zijn van het roken en te genieten van het rookvrij zijn en blijven.

Veel mensen besluiten de laatste tijd om de rookverslaving achter zich te laten en dat is niet voor niets.
Hoe eerder iemand is gestopt met roken, hoe kleiner het risico op een ziekte die door roken is veroorzaakt.
En dan hebben we het nog niet eens over de kosten van het roken en dat het steeds minder geaccepteerd is.

In de praktijk van dr. Hoeve houd ik met veel plezier de stoppen-met-rokenconsulten, op maandagavond en woensdagochtend/-middag.
Als u zelf wilt stoppen help ik graag om dit voor elkaar te krijgen met een intensief programma waarin ik onder andere begeleid in het doorbreken van het automatisme van het roken, omgaan met trek, alternatieven voor rookgedrag bedenken, omgaan met sociale druk en omgaan met ontwenningsverschijnselen.
Ook kijken we naar hulpmiddelen om het stoppen met roken te ondersteunen. De slagingskans blijkt het grootst te zijn door intensieve begeleiding in combinatie met hulpmiddelen!

Het is mijn passie om mensen te helpen gedragsverandering voor elkaar te krijgen en meer te laten bereiken in het leven met de eigen mogelijkheden en hulpbronnen. Ik geloof dat mensen veel meer kracht en potentie in zich hebben dan ze vaak zelf ervaren.

Naast mijn activiteiten als stopcoach in Sprang-Capelle (en Oosterhout) ben ik actief als trainer in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en gedragsverandering in het algemeen (bijvoorbeeld meer bereiken met communicatie, assertiever worden, minder onzeker zijn, minder twijfel hebben). Ik woon met veel plezier alweer bijna 25 jaar in Breda.

Kan ik iets voor u betekenen, dan zie ik u graag een keer in Gezondheidscentrum Vrijhoeve!